Lehdistötiedote /

Puumala: Satamainvestointi vahvistaa Keski-Pohjanmaan tulevaisuususkoa

Keskipohjalainen kansanedustaja Tuomo Puumala on tyytyväinen siihen, että pitkään odotettu Kokkolan satamaväylä on toteutumassa ja syvennys saatiin puristettua budjettiriihessä päätökseksi.

– Kyseessä on yhteinen ponnistus. Töitä on tehty urakalla ja kiitosta on syytä jakaa useammalle taholle. Kaupungin virkamies- ja luottamushenkilöjohto on tehnyt määrätietoisesti hommia, samoin paikalliset edustajat puoluerajojen yli.

– Sataman syvennys luo Kokkolan ja Keski-Pohjanmaan elinkeinoelämän katsetta jo pitkälle seuraaville vuosikymmenille. Se antaa uskoa tulevaisuuteen. Väylän syvennys poistaa yhden kasvun pullonkaulan ja mahdollistaa elinkeinoelämän kehittymisen paitsi meillä Keski-Pohjanmaalla myös valtakunnallisesti. Satamainvestointi vauhdittaa mukavasti Keski-Pohjanmaan pärjäämistä ja jo ennestään alueellamme hyvässä vauhdissa olevaa työllisyyskehitystä.

Lue koko teksti >> Kommentit pois päältä artikkelissa Puumala: Satamainvestointi vahvistaa Keski-Pohjanmaan tulevaisuususkoa >> Vote up  Vote down   >>

Kommentointi on suljettu.